De Proppies live

Op zondag 15 december 2019 treden ‘De Proppies’ op in art hotel Spaander. Wij verwelkomen jullie rond de klok van 16.00 uur met een glas Cava en een amuse, waarna de show om 17.00 uur begint. Rond 18.00 uur is er een heerlijk buffet, waarna de show om 19.30 uur weer verder gaat. Rond 21.00 uur sluiten we af met een lekker dessert en kun je voldaan huiswaarts keren, of voor hotelgasten lekker naar de kamer.

Jack’s Choice – De Proppies

Zelf kom ik uit een muzikale familie, maar er is nog een hele muzikale familie in Volendam en dat is de familie Molenaar met als bijnaam “Prop”. Vijf nichtjes en een neef uit die familie zingen al jaren samen, ze zijn zeer bekend in Volendam en ze noemen zich tegenwoordig “De Proppies”. In oktober 2018 belde een van de leden, Tamara Tol, mij op en ze vroeg mij of ik hun kerstalbum – welke ze net hadden opgenomen – in de studio wilde mixen, dat heb ik ook gedaan. Toen ik ermee begon was ik gelijk blij verrast over hoe het klonk. Wat me direct opviel was de enorme kwaliteit van de samenzang, maar ook solo zongen zowel de dames als Nick heel goed. Wat ik knap vind is dat ze door de jaren heen, en door het vele zingen met elkaar, echt een eigen sound hebben gecreëerd. Toen het album eenmaal afgerond was heb ik ze in contact gebracht met Willem van Kooten (bekend als Joost den Draaier van Veronica) van het platenlabel Red Bullet. Ze hebben daar een platencontract getekend voor nog twee albums. Dus niet alleen in Volendam, maar ook in de rest van Nederland krijgt men binnenkort de sound van de Proppies te horen. Op zondag 15 december 2019 zullen de Proppies in Hotel Spaander te Volendam een prachtig kerstconcert geven. Art hotel Spaander zal volledig in Kerstsfeer zijn opgemaakt en we hopen dat er veel mensen zullen komen kijken en luisteren naar de Proppies, dit is iets wat je zeker niet mag missen!

Binnenkort zijn de kaarten online verkrijgbaar. Wil je alvast reserveren? Stuur dan een mailtje of reserveer telefonisch.