Tribute to The Everly Brothers

Bye Bye Love – A Celebration of The Everly Brothers

Op zaterdag 5 oktober komt Europa’s beroemdste tribute van The Everly Brothers naar art hotel Spaander. De band bestaat uit 2 frontmannen en een 5-koppige band met een prachtige licht en geluidshow. Een geweldige avond van drie sets live muziek inclusief heerlijke happen.

Zaal open: 19:00
Begin show: 20:00

Jack’s Choice

Bye Bye Love is een show waarin de onvergetelijke muziek word gevierd van de legendarische Everly Brothers. In december van het vorig jaar ben ik deze Tribute show in een theater in Diemen gaan bekijken en vond het echt super.

Ik ben altijd al een groot liefhebber van hun muziek geweest en voor dat ik drummer werd speelde toen ik nog jong was ook gitaar net als mijn broers en dan waren de meest favoriete liedjes die ik kon en wilde spelen die van de Everly’s. Vanuit mijn zitplaats in het theater zong ik dan ook net als de rest van het publiek de grote hits mee. Als een muzikale golf beweegt de show zich door de bewogen levens van deze twee wereld befaamde broers. Don en Phil Everly hebben met hun unieke stemgeluid prachtige harmonieën gecreëerd waaruit de wereld beroemde Everly’s sound is ontstaan. Laat u vooral verrassen door de muzikale momenten waarin u heerlijk kunt wegdromen bij hun prachtige ballads, terwijl u even later weer helemaal uit u dak kunt gaan bij de vele grote hits die zij vooral in de 50-er, 60-er en 70-er jaren hebben uitgebracht. Ik weet heel zeker voor degenen die deze show gaan meemaken een prachtige muzikale en gezellige avond gaan beleven in Theater Hotel Spaander. Een echte aanrader.

Binnenkort zijn de kaarten online verkrijgbaar. Wil je alvast reserveren? Stuur dan een mailtje of reserveer telefonisch.