Stichting Ons Huis Jouw Thuis

Art hotel Spaander kent een lange historie met het ondersteunen van goede doelen. Juist ook voor hen die aan het begin van hun leven om uiteenlopende redenen met tegenslag te maken hebben gehad.

Midlife, Live in de Pub

Op Eerste Paas- en Eerste Pinksterdag is onze pub geopend en is er live muziek van Midlife vanaf 18:00 uur. Entree is gratis, dus kom gezellig een drankje halen. Het repertoire van deze rasartiesten is zeer veelzijdig.

Kees Nor live in de pub

Volendams wereldberoemde one man band treedt weer eens op in de pub van art hotel Spaander! Kees Nor heeft een zeer breed repertoire.

Beats & BBQ

Hopende op een heerlijke zomeravond presenteert art hotel Spaander de eerste Beats & BBQ op ons prachtige terras! Een ultramoderne BBQ met de lekkerste hapjes en een DJ moeten zorgen voor een topavond!

Live muziek op 1e Pinksterdag!

Op Eerste Pinksterdag is onze pub geopend en is er live muziek van Midlife vanaf 18:00 uur. Entree is gratis, dus kom gezellig een drankje halen.

Chris Noordstrand, de nieuwe algemeen directeur van art hotel Spaander

Leuk item over onze nieuwe directeur Chris Noordstrand! Niet alleen nieuwe zalen, een nieuwe salesafdeling, nieuwe kamers maar ook een nieuwe en frisse wind door Art hotel Spaander moet het hotel weer teruggeven aan Volendam! Lees het gehele artikel in PDF via deze link.

Spaanders Bierproeverij!

Op zaterdag 17 februari 2018 organiseert Art hotel Spaander​ in samenwerking met Bierderij Waterland​ een bierproeverij! Zes zorgvuldig uitgezochte Hollandse bieren worden er geproefd…

Verkeersregeling op de dijk!

Vanaf 1 april tot 1 november 2016 treedt het gemeentelijke verkeersregelingsysteem in werking, vanaf 11:00 uur tot 23:00 uur.

De Klipperzaal is na de verbouwing multifunctioneel

art hotel Spaander heeft door de verbouwing van de Klipperzaal weer een nieuwe troef in handen. Omdat is gekozen voor een combinatie tussen een landelijke en industriële stijl, leent de zaal zich net zo makkelijk voor een business meeting als voor een high tea met familie en vrienden. Komt dat zien!