Wij luisteren graag naar uw wensen en nemen de volledige organisatie voor u uit handen.
Onze ambiance zal uw gasten zeker verrassen!

Ons Sales team ontvangt u graag voor een persoonlijk gesprek.

Tel. 0299 - 748 330

Botterzaal

De Botterzaal heeft een prachtig uitzicht op het IJsselmeer. Deze sfeervolle zaal leent zich uitstekend voor zakelijke bijeenkomsten, feesten en partijen.

161,5 m² Max. 100 personen
Meer info

Grote en Tussenserre

Onze fraaiste en grootste zaal is in gebruik als restaurant voor hotelgasten maar kan op aanvraag afgehuurd worden. Doordat het IJsselmeer aan twee zijden te bewonderen is krijgt uw bijeenkomst en feest een uniek tintje.

342 m² Max. 240 personen
Meer info

Terras

Op het terras kunt u onbekommerd genieten met uitzicht op het IJsselmeer. Feesten en partijen zijn meer regel dan uitzondering op deze prachtlocatie.

Meer info

Klipperzaal

De in landelijke stijl gerestaureerde Klipperzaal is zeer multifunctioneel. Deze zaal leent zich door de toegankelijke aankleding net zo makkelijk voor een business meeting als voor een high tea of besloten feest met familie en vrienden.

117,5 m² Max. 60 personen
Meer info

Markerzaal

Deze unieke zaal is volledig ingericht in Oudhollandse sfeer gecombineerd met moderne kunst. Door de entourage is deze zaal zeer geliefd voor zakelijke diners en feestavonden.

198 m² Max. 180 personen
Meer info

Schoklandzaal / Urkerzaal

De Schoklandz- en Urkerzaal bevinden zich op de benedenverdieping. Deze ruimtes zijn bij uitstek geschikt voor kleinere vergaderingen of als extra subruimte. Beide zalen zijn identiek en kunnen wanneer nodig geschakeld worden.

83 m² Max. 60 personen
Meer info

Captains room

De Captains Room was tot halverwege de 20e eeuw de huiskamer van de familie Spaander. Doordat de inrichting en vele originele details bewaard zijn gebleven is deze zaal bijzonder geschikt voor zakelijke en feestelijke lunches of diners.

44 m² Max. 30 personen
Meer info

Het Theehuisje

In het theehuisje kunt u genieten van een overheerlijke high tea. De High Tea is opgedekt in een mooi Brocante servies en bestaat uit een assortiment van heerlijke thee met zoete en hartige lekkernijen, uiteraard met een knipoog naar de seizoenen.

10 m² Max. 8 personen
Meer info