Escape room: het Geheim van hotel Spaander

Volendam is een splinternieuwe activiteit rijker: Escape room: het geheim van hotel Spaander De Captainsroom is de voormalige woonkamer van de familie Spaander. Elke avond kwam de familie hier samen bijeen voor het diner. Op een donkere, stormachtige avond meer dan honderd jaar geleden riep Leendert zijn familie bijeen in de Captainsroom om zijn 50e … Lees meer Escape room: het Geheim van hotel Spaander

Spaanders Bierplankje

Een borrelplankje met vier heerlijke bieren: Paulaner, 5,5% alcohol Gebrouwen volgens klassiek Duits recept. Het ongefilterde tarwebier is vol van smaak en heeft aroma’s van bananen. Deze wordt geserveerd de smaakversterker lichte kaas. Kattekwaad, 6,0% alcohol Deze Amber Ale heeft een weelderige smaak door houttonen van wilgenbast, gebrouwen in Bierderij Waterland. Deze wordt geserveerd met … Lees meer Spaanders Bierplankje

Kruiswegwandeling Volendam

Voor de 4e keer organiseren we de Kruiswegwandeling door Volendam. Vanaf Aswoensdag 6 maart t/m Tweede Paasdag 22 april wordt in Volendam voor de vierde keer de Kruiswegwandeling georganiseerd. De start is dit jaar bij Zorgcentrum Sint Nicolaashof, Sint Nicolaashof 1, 1131 GT Volendam. De wandeling duurt ca. anderhalf uur en eindigt bij art Hotel Spaander.

Stichting Ons Huis Jouw Thuis

Art hotel Spaander kent een lange historie met het ondersteunen van goede doelen. Juist ook voor hen die aan het begin van hun leven om uiteenlopende redenen met tegenslag te maken hebben gehad.

Chris Noordstrand, de nieuwe algemeen directeur van art hotel Spaander

Leuk item over onze nieuwe directeur Chris Noordstrand! Niet alleen nieuwe zalen, een nieuwe salesafdeling, nieuwe kamers maar ook een nieuwe en frisse wind door Art hotel Spaander moet het hotel weer teruggeven aan Volendam! Lees het gehele artikel in PDF via deze link.