Partners

Fuego Bar & Grill
Pal naast art hotel Spaander vindt u Fuego Bar & Grill. Door haar unieke ligging met schilderachtig uitzicht over de Volendamse haven is dit een enorm populaire publiekstrekker. Naast lunchen en dineren, kunt u hier sinds december 2017 zeven dagen per week terecht van 10.00 tot 23.00 uur voor de lekkerste grillgerechten en uiteraard nog veel meer!
Haven 35  I Volendam  I  www.fuego.restaurant

Uniek Volendam
Met Jan door Volendam. Zanger Jan Smit is uw virtuele gastheer in Uniek Volendam, de permanente inloopdocumentaire over de cultuur van Volendam. Deze eigentijdse presentatie over het echte leven van Volendammers in het Kras stadion van FC Volendam. Jan neemt u mee door zijn wereldberoemde dorp. Via humoristische ontmoetingen met bekende dorpsgenoten, unieke filmbeelden en muziekfragmenten krijgt u een beeld van het succes-dna van Volendam.
Sportlaan 10  I  Volendam  I www.uniekvolendam.nl

VVV Volendam
Informatiepunt voor toerisme, recreatie en vrijetijdsbesteding in Volendam
Zeestraat 37  I Volendam  I  www.vvv-volendam.nl

FC Volendam
De voetbalclub uit Volendam. Sinds 1955 toegetreden tot het betaald voetbal. Kenmerkend voor de club zijn de vele lokale spelers . De club is nu actief in de Jupiler League. In het seizoen 2012/2013 eindigde FC Volendam op de 2e plaats. In dat seizoen wist Volendam ook een periodetitel te pakken.
Kras stadion | Sportlaan 10 | Volendam | www.fcvolendam.nl

Experience Volendam
Een toeristische parel? Een paradepaardje? Zegt u het maar… Midden aan de haven vindt u Experience Volendam. Een nieuwe, geweldige attractie waar je de roemrijke geschiedenis van Volendam op de meest moderne manier kunt ervaren. Geniet van o.a. holografische voorstellingen en trotseer met de Oculus Rift de woeste golven van de Zuiderzee uit het jaar 1916. En dat allemaal op een virtuele manier. Een belevenis van jewelste voor alle leeftijden. U bent van harte welkom.
Haven 154  | 1131 EW Volendam  |  www.experiencevolendam.nl